LOGIN
  SEARCH
  

SEARCH 
FORUM
Welcome to irish-charts.com
Elton John
Dubstep+Violin from Poland :)
In the Studio...
New Irish Chart Book


 
HOMEFORUMCONTACT

SIGUR RÓS
5 fans
Show fans

Become a fan

Links
Official Page  http://www.sigur-ros.co.uk


DISCOGRAPHY SIGUR RÓS
Discography Singles

TitleLabelRelease
Ba Ba Ti Ki Di DoEMI12/07/2004
HoppípollaEMI09/12/2005
VarúðParlophone21/05/2012
 
Discography Albums - Studio

TitleLabelRelease
VonSmekkleysa1997
Ágætis byrjunXL04/09/2000
()XL27/01/2003
Takk...EMI11/09/2005
Hvarf / HeimEMI02/11/2007
Með suð í eyrum við spilum endalaustEMI20/06/2008
InniKrunk04/11/2011
ValtariParlophone25/05/2012
KveikurXL14/06/2013
Ba Ba Ti Ki Di Do EP//
 
Discography Albums - Box

TitleLabelRelease
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaustParlophone29/08/2014
 
Discography Albums - DVD

TitleLabelRelease
Valtari Film ExperimentParlophone15/02/2013
 
Singles

TitleEntryPeakweeks
Untitled #1 (Vaka)29/05/2003312
Ba Ba Ti Ki Di Do15/07/2004256
 
Albums

TitleEntryPeakweeks
Ágætis byrjun17/08/2000382
()31/10/2002173
Takk...15/09/2005625
Hvarf / Heim08/11/20071517
Með suð í eyrum við spilum endalaust26/06/2008413
Inni10/11/2011491
Valtari31/05/201218
Kveikur20/06/201364
SONGS BY SIGUR RÓS
Sort by: Title | Year
()
18 sekúndur fyrir sólarupprás
Ágætis byrjun
All Alright
Andvari
Ára bátur
Avalon
Ba ba
Bíum bíum bambaló
Bláþráður
Brennisteinn
Cold
Dauðalogn
Death Announcements And Funerals
Di do
Dögun
Duet
Ég anda
Ekki múkk
Festival
Fjögur píanó
Fljótavík
Flugufrelsarinn
Glósóli
Gobbledigook
Góðan daginn
Gong
Hafssól
Heysátan
Hjartað hamast (bamm bamm bamm)
Hljómalind
Hoppípolla
Hrafntinna
Hún Jörð
Í gær
Illgresi
Inní mér syngur vitleysingur
Intro [Ágætis byrjun]
Ísjaki
Kveikur
Leit að lífi
Lúppulagið
Með blóðnasir
Með suð í eyrum
Mílanó
Mistur
Myrkur
Ný batterí
Nyja lagid
Olsen Olsen
Oogun
Rafstraumur
Rembihnútur
Rukrym
Sæglópur
Salka
Sé lest
Sigur Rós
Starálfur
Stormur
Straumnes
Svefn-G-Englar
Svo Hljótt
Syndur Guðs (Opinberun frelsarans)
Takk...
The Rains Of Castamere
Ti ki
Track 7
Untitled #1 (Vaka)
Untitled #2 (Fyrsta)
Untitled #3 (Samskeyti)
Untitled #4 (Njósnavélin)
Untitled #5 (Álafoss)
Untitled #6 (E-Bow)
Untitled #7 (Dauðalagið)
Untitled #8 (Popplagið)
Valtari
Var
Varðeldur
Varúð
Veröld ný og óð
Við spilum endalaust
Viðrar vel til loftárása
Von
Where No One Goes
Yfirborð
ALBUMS BY SIGUR RÓS
()
Ágætis byrjun
Ba Ba Ti Ki Di Do EP
Hvarf / Heim
Inni
Kveikur
Með suð í eyrum við spilum endalaust
Takk...
Valtari
Valtari / Með suð í eyrum við spilum endalaust
Von
DVDS BY SIGUR RÓS
Heima
Valtari Film Experiment
THE BEST RATED SONGS BY SIGUR RÓS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Svefn-G-Englar235.35
Untitled #8 (Popplagið)185.33
Festival185.33
Untitled #6 (E-Bow)155.33
Starálfur315.32
Sæglópur265.27
Untitled #3 (Samskeyti)125.25
Untitled #1 (Vaka)295.24
Ára bátur185.22
Untitled #2 (Fyrsta)95.22
THE MOST KNOWN SONGS BY SIGUR RÓS
All songs with at least 5 reviews are counted in this list.
TitleReviewsAverage
Hoppípolla395
Starálfur315.32
Gobbledigook304.5
Untitled #1 (Vaka)295.24
Sæglópur265.27
Inní mér syngur vitleysingur264.85
Glósóli245.08
Svefn-G-Englar235.35
Viðrar vel til loftárása205.2
Untitled #8 (Popplagið)185.33


Copyright © 2014 Hung Medien. Design © 2003-2014 eMedia Jungen. All rights reserved.
Page was generated in: 0.25 seconds